Abonneren kwartaalblad Benjamin, JMW-nieuwsbrief en mailings van JMW

Meer van JMW horen? Ons gratis kwartaalblad lezen, boordevol verhalen over Joods leven? Regelmatig op de hoogte gehouden worden van activiteiten waaraan u kunt deelnemen? Ga naar het invulformulier op deze pagina en neem een abonnement op de onderstaande gratis diensten:

Benjamin

De Benjamin is het gratis kwartaalblad van JMW met artikelen over Joods leven in Nederland en daarbuiten en met informatie over de activiteiten van JMW. We verschijnen twee weken voor de feestdagen Rosj Hasjana, Chanoeka en Pesach, en eenmaal in de zomer.

Lid worden van Benjamin

Gesproken Benjamin

U kunt zich ook abonneren op de gesproken Benjamin. Dat kan op twee manieren.
- Via de gratis Dolphin EasyReader app voor tablet of smartphone met Android en iOS. 
- Of op een CD voor een Daisyspeler. 

Benjamin online en in het buitenland  

U kunt de Benjamin online lezen via onze website en u kunt ons volgen op Facebook. Als u de Benjamin in het buitenland wilt ontvangen factureren wij u voor de komende vier nummers vanwege de extra kosten die verbonden zijn aan verzending naar het buitenland. Momenteel bedragen die €35.

JMW Nieuwsbrief

In de maandelijkse nieuwsbrief van JMW staan alle activiteiten bijgewerkt tot het moment van versturen en ook andere informatie over - en oproepen van - JMW. Wilt u goed op de hoogte blijven van alles wat u via JMW kunt ondernemen indien u een Joodse achtergrond hebt?

JMW Nieuws/Mededelingen

In sommige gevallen kan het zijn dat we u willen benaderen met berichten en verzoeken die buiten de nieuwsbrief vallen. Dat kunnen bijvoorbeeld verzoeken zijn om mee te werken aan enquêtes, informatie over ingelaste activiteiten en andere JMW-gerelateerde zaken.

Wat kunnen wij voor u doen
Wilt u op de hoogte gehouden worden van diensten en activiteiten van JMW? Of wilt u het gratis kwartaalblad, de Benjamin, ontvangen? Geef hier uw voorkeuren aan. Let op: *Alle velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplichte velden.
Persoonlijke gegevens
Vul hier uw gegevens in.
Het telefoonnummer waarop ik het beste te bereiken ben.
Ik heb een Joodse achtergrond.
Ik ben zelf niet Joods maar heb een partner met een Joodse achtergrond
Voorbeeld: dd-mm-jjjj
Persoonlijke gegevens voor Benjamin
Vul hier uw gegevens in.
Naam incl. voorletters of voornaam.
Adres: straat, nummer en evt. toevoeging
De kosten voor toezending in het buitenland zijn:
Ik wil de gesproken Benjamin ontvangen via:
Persoonlijke gegevens voor de digitale nieuwsbrief