Abonneren op kwartaalblad Benjamin en de JMW-nieuwsbrief 

Benjamin

De Benjamin is het gratis kwartaalblad van JMW met artikelen over Joods leven in Nederland en daarbuiten en met informatie over de activiteiten van JMW. We verschijnen twee weken voor de feestdagen Rosj Hasjana, Chanoeka en Pesach, en eenmaal in de zomer. Abonnees van de Benjamin krijgen ook de jaarlijkse enquete van JMW toegestuurd.

Klik hier om u te abonneren op de Benjamin

Gesproken Benjamin

U kunt zich ook abonneren op de gesproken Benjamin. Dat kan op twee manieren.
- Via de gratis Dolphin EasyReader app voor tablet of smartphone met Android en iOS. 
- Of op een CD voor een Daisyspeler. 

Wilt u de gesproken Benjamin ontvangen? Laat het ons weten per mail.

Benjamin online en in het buitenland  

U kunt de Benjamin online lezen via onze website en u kunt ons volgen op Facebook. Als u de Benjamin in het buitenland wilt ontvangen factureren wij u voor de komende vier nummers vanwege de extra kosten die verbonden zijn aan verzending naar het buitenland. Momenteel bedragen die €35.

Wilt u de Benjamin in het buitenland ontvangen? Laat het ons weten per mail.

JMW Nieuwsbrief

In de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW staan alle activiteiten bijgewerkt tot het moment van versturen en ook andere informatie over - en oproepen van - JMW. Wilt u goed op de hoogte blijven van alles wat u via JMW kunt ondernemen indien u een Joodse achtergrond hebt? Klik dan op de link hieronder om u aan te melden voor de nieuwsbrief. Ontvangers van de nieuwsbrief krijgen ook de jaarlijkse enquete van JMW toegestuurd.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief