Datum: dinsdag 04 mei 2021
Aanvangstijd: (Hele dag) uur
Einde: [field_date_7] uur

4 mei

In 2021 organiseert JMW weer een 4 mei herdenking in het Verzetsmuseum. Vanwege de corona pandemie heeft de herdenking van 4 mei 2020 daar helaas niet kunnen plaatsvinden.

Wij hopen natuurlijk dat wij u op 4 mei 2021 kunnen ontvangen in het Verzetsmuseum. U kunt daar uw geliefden herdenken op verschillende manieren: U wordt uitgenodigd om een naam te noemen, een herinnering te delen, een foto te laten zien, een gedicht voor te dragen of anderszins een dierbare te herdenken. Dit kan een familielid zijn die u wel of niet gekend heeft. Ook een vriend of vriendin waar u een goede herinnering aan heeft kan worden herdacht. Vindt u het moeilijk om dit zelf te doen? De medewerkers van JMW doen het graag voor u.

Mochten wij op dat moment niet fysiek bijeen kunnen komen, dan organiseren wij de bijeenkomst op een andere manier, maar bieden u wel de mogelijkheid om uw geliefden te herdenken. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: een vooraf opgenomen filmpje, een van onze medewerkers uw verhaal te laten vertellen of een foto te vertonen die u dierbaar is. We zullen samen zoeken naar een mogelijkheid die voor iedereen prettig is.

Meer informatie of vragen? Stuur een e-mail naar activiteiten@joodswelzijn.nl of neem contact op met Wilma Driessen via 06 – 1220 23 86