Datum:

Lev dagtocht Royal Delft

Op woensdag 7 september 2022 brengen wij met Lev een bezoek aan Delft.

Om 09.00 uur vertrekken wij vanuit Lev met een bus richting van der Valk voor een ouderwetse stop met koffie/thee en gebak. Daarna rijdt de bus door naar Delft, waar wij eerst met elkaar zullen lunchen (vegetarisch koosjer style) bij Gasterij 't Karrewiel. Na afloop gaan wij met een rondvaartboot, een uur durende tocht maken naar Museum Royal Delft .

Dit is het museum op gebied van het Delfs blauw aardewerk. Er wordt nog steeds, in de 400 jaar oude fabriek, op bijna dezelfde manier het bekende Delfs blauwe aardewerk gemaakt. In het museum is er een rondleiding middels audiotour en bekijken wij samen een film. U krijgt ruim de tijd om het museumwinkeltje te bezoeken.

Tegen 16.00 uur rijdt de bus weer richting Lev. Wij verwachten daar tegen 17.00/17.30 uur aan te komen. Deze dagtocht is geschikt voor personen met een rollator maar er zijn wel wat kleine wandelingen (5 a 10 minuten) van en naar de verschillende locaties.

De volledige dag inclusief bustocht, koffie/thee en gebak, lunch, museumrondleiding en boottocht bedraagt 49,-euro per persoon. Aanmelden kan tot 31 augustus 2022. We hebben beperkt plek, dus meldt u snel aan!

Heeft u dieetwensen (koosjer) horen wij dat graag!

Het belooft een mooie dag te worden. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar lev@joodswelzijn of bel met Lev secretariaat op 06 - 51780851.