Sjoekertjes

De Benjamin plaatst gratis oproepen - sjoekertjes - die bestemd zijn voor de Joodse gemeenschap. Op zoek naar een persoon, object, verhaal, contact of iets heel anders? Stuur dan een oproep in. Die kan maximaal rond de 75 woordne tellen, met contactgegevens zoals een e-mailadres. Als er plek is plaatsen we ook aankondigingen voor evenementen, optredens, tentoonstellingen etc.

De uiterst datum voor het insturen van een oproep voor de volgende Benjamin, die 8 september verschijnt, is 18 augustus!

Klik hier voor de meest recente sjoekertjes

Geef hier een sjoekertje op!

Kijk terug: Benjamin/Freyda debat 2021

Joden en de Nederlandse politiek
Met Kitty Herweijer, Bart Wallet en David Wertheim. Moderator Ferry Biedermann

Meer info: http://bit.ly/jodenenpolitiek2021

GRATIS KWARTAALBLAD VOOR JOODS NEDERLAND

De Benjamin is het gratis kwartaalblad van JMW en is er voor iedereen met een Joodse achtergrond. We komen twee weken voor Pesach, Rosj Hasjana en Chanoeka uit, met in de zomer rond juni/ juli jaarlijks een themanummer. Ook kun je de Benjamin gratis meenemen vanaf één van de landelijke distributielocaties. De Benjamin brengt verdieping over Joodse onderwerpen in Nederland en daarbuiten, met de nadruk op mensen, cultuur en samenleving. Daarnaast vind je in ons blad het complete aanbod van diensten en activiteiten terug van JMW. 

benjamin@joodswelzijn.nl