Regel uw Joodse zorg

JMW is aanspreekpunt voor alles wat u op dit gebied wilt aankaarten. We horen graag van u om een compleet beeld te krijgen van uw situatie. Een van onze medewerkers kan langskomen voor een vrijblijvend gesprek en we kunnen bemiddelen.
Ook onderwerpen als welzijn en sociaal leven komen aan bod, en de eventuele Joodse invulling die u hieraan wilt geven. We bespreken wat goed gaat en hoe u daarop kunt voortbouwen. Daarnaast kijken we met u hoe u zo lang mogelijk prettig thuis kan blijven wonen. We leggen eventueel contact met collega’s binnen JMW of met andere organisaties wanneer er bijvoorbeeld behoefte is aan thuiszorg. We houden regelmatig contact.
Afspraak maken? Bel Lianne Scholten op 088-1652200 of  email l.scholten@joodswelzijn.nl

Extra Thuiszorg via de CC

De Claims Conference maakt het voor overlevenden van de Holocaust mogelijk om in aanmerking te komen voor extra uren thuiszorg. JMW verzorgt namens de Claims Conference de indicaties hiervoor. In Amsterdam werken wij nu voor de uitvoering van de extra uren thuiszorg samen met andere zorgaanbieders. Graag willen wij deze werkwijze uitbreiden naar cliënten in heel Nederland.
Deze uitbreiding is nieuw voor JMW. We willen dit zorgvuldig doen. Daarom voeren we het project stapsgewijs uit; als eerste in de regio’s Den Haag en Rotterdam.
Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt?
Lees hier meer

Team Joodse zorg

Het JMW team Joodse zorg. U kunt bij ons terecht met alle vragen omtrent het Joodse aspect van de zorg. Wij bieden zelf geen zorg maar bemiddelen wel voor u. Ook leveren we professionele training aan medewerkers van zorgorganisaties die te maken hebben met Joodse cliënten. 

Stel je vraag