Abonneer je gratis op de Benjamin (vrijwillige donaties helpen ons blad)

De laatste massaal beantwoorde Benjamin enquête leverde de Benjamin een gemiddeld rapportcijfer op van 7,9. Een cijfer waar we best een beetje trots op zijn. De Benjamin is het gratis kwartaalblad van JMW met artikelen over Joods leven in Nederland en daarbuiten en met informatie over de activiteiten van JMW. We verschijnen twee weken voor de feestdagen Rosj Hasjana, Chanoeka en Pesach, en eenmaal in de zomer. Abonnees van de Benjamin krijgen ook de jaarlijkse enquete van JMW toegestuurd. Ook snel een abonnement op de Benjamin?

Ik abonneer me nu op de Benjamin

Gesproken Benjamin

Je kan je ook abonneren op de gesproken Benjamin. Dat kan op twee manieren.
- Via de gratis Dolphin EasyReader app voor tablet of smartphone met Android en iOS. 
- Of op een CD voor een Daisyspeler. 

Wil je de gesproken Benjamin ontvangen? Laat het ons weten per mail.

Benjamin online en in het buitenland  

De Benjamin is online lezen via onze website en je kunt ons volgen op Facebook. Als je de Benjamin in het buitenland wilt ontvangen factureren wij je voor de komende vier nummers vanwege de extra kosten die verbonden zijn aan verzending naar het buitenland. Momenteel bedragen die €35.

Wil je de Benjamin in het buitenland ontvangen? Laat het ons weten per mail.

Doneren

De Benjamin wordt gratis verzonden naar in Nederland wonende abonnees. Wel is de Benjamin afhankelijk van donaties om dat mogelijk te maken. Wil je de Benjamin steunen? Ik wil de Benjamin helpen met een donatie.
Heb je vragen over ontvangst van de Benjamin stuur dan een email naar benjamin@joodswelzijn.nl