Informatie over JMW/Freyda en het coronavirus

Op deze pagina vindt u alles wat te maken heeft met JMW/Freyda en de tweede corona pandemie golf en ook praktische tips en vermaak in deze gedeeltelijke lockdown. We streven ernaar u zo volledige mogelijk te informeren over de maatregelen die JMW/Freyda treft in verband met het coronavirus en proberen ook zoveel mogelijk onze cliënten te blijven bedienen.

Bijzondere dienstverlening JMW/Freyda

  • JMW/Freyda telefonisch spreekuur Maakt u zich zorgen, wilt u erover praten? Bel ons! Om u nog meer ruimte te bieden om ons te bereiken hebben we ons telefonisch spreekuur verruimd naar 9:30 - 17:00 uur maandag t/m vrijdag. Onze maatschappelijk werkers zijn te bereiken op 088 - 16 5 22 00. U kunt hen ook mailen via spreekuur@joodswelzijn.nl
  • JMW/Freyda chat via de website freyda.nl - Een maatschappelijk werker zit dagelijks tussen 12.00 - 14.00 uur klaar om uw vraag online te beantwoorden. U ziet het vanzelf als de chatfunctie aanstaat ('Help' button).
  • JMW/Freyda telefoonservice U kunt zich aanmelden om gebeld te worden door een vrijwilliger. Voor gewoon een praatje en een beetje gezelligheid in deze tijden. Voor het aanmelden van deze service belt u met Wilma Driessen via 06 - 12202386.
  • JMW/Freyda praktische hup
    Samen met Maccabi en andere Joodse organisaties werkt JMW/Freyda hard om mensen die hulp nodig hebben te matchen aan een vrijwilliger. Denk hierbij aan boodschappen doen, de hond uitlaten, medicijnen halen, technische hulpvragen etc. De vrijwilligers zijn verspreid over het hele land. Wij doen gezamenlijk ons best om iedereen te matchen aan iemand die bij u in de buurt woont. Heeft u ook behoefte aan een vrijwilliger? Mail info@joodswelzijn.nl of bel 088 - 16 5 22 00. 

Vermaak & praktische tips