Lev activiteiten

Update: Vanaf 6 juli 2021 is Lev weer open! In de maanden juli en augustus is Lev geopend op de dinsdag en donderdag voor activiteiten. Vanaf september zijn we open van maandag t/m donderdag. Houd de nieuwsbrief en de website in de gaten voor alle updates en de agenda.

Update: Vanaf 14 oktober 2020 is Lev tijdelijk gesloten voor activiteiten n.a.v. de aangescherpte regels omtrent Corona. Houd de JMW nieuwsbrief en website in de gaten voor nieuws en updates. 

Wegens de regels omtrent corona dient u zich voor alle activiteiten vooraf op te geven. Heeft u zich niet opgegeven dan is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan een activiteit. Het is verplicht om binnen bij Beth Shalom en Lev een mondkapje te dragen. Deze mag af wanneer men zit tijdens een activiteiten. Het café van Lev is buiten de geplande activiteiten helaas niet geopend voor inloop.  Lev organiseert voorlopig niet de volgende activiteiten: dagtochten, feestetentjes en zangworkshop. Wilt u zich opgeven voor een activiteit of heeft u een vraag stuur dan een mail naar lev@joodswelzijn.nl of bel Manja Lange 06-12202560/Roos Bar-Ephraim 06-12202914