Gebaartje met een Kaartje! 

In deze corona-tijd is het lastiger om contact te houden met vrienden en familie. We kunnen niet bij elkaar op bezoek, en dat is voor iedereen een uitdaging. Juist in deze tijden is het sturen van een handgeschreven kaartje van grote betekenis. Het is een mooi persoonlijk gebaar waarmee u laat zien dat u aan iemand denkt. Voor deze actie hebben wij twee kaarten ontworpen waaruit u kunt kiezen. Op de kaarten staan positieve uitspraken in vier talen. Met deze actie willen we in deze moeilijke tijd een klein gebaar en positiviteit verspreiden binnen onze gemeenschap. 

Wij helpen u graag om kosteloos een mooie kaart te versturen! Voor deze actie hebben wij twee kaarten ontworpen waaruit u kunt kiezen. Met een klik op een van de kaarten hieronder gaat u naar het emailformulier waarin u ons het adres van de ontvanger geeft en de tekst die u op de kaart wilt plaatsen. Een van onze medewerkers zal de kaart dan met de hand schrijven en op de post doen.   

Denkt u bij het invullen van het formulier aan de volgende ‘spelregels’: 

  • Gebruik niet meer dan 80 woorden 

  • Verzenden naar adressen in Nederland 

  • Wij versturen geen anonieme kaarten 

  • Maximum van twee kaarten per persoon 

Kaarten
Voor deze actie hebben wij twee kaarten ontworpen waaruit u kunt kiezen, klik hier om ze groot te zien. Op de kaarten staan positieve uitspraken in vier talen. Met deze kaarten willen we graag een positief en hoopvol signaal verspreiden in de gemeenschap. U kunt hieronder kiezen - klik op de kaart die u wilt sturen en vul het emailformulier in die dan opent:

Kaart A:

Kaart B: