Burgemeester Halsema bij JMW

De burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, bracht woensdag 26 juni een bezoek aan JMW. Ze bezocht twee locaties in Buitenveldert, het JMW-hoofdkantoor en het nabijgelegen ouderencentrum, Lev-JMW.

Het bezoek vond plaats omdat de burgemeester geïnteresseerd was in het werk dat JMW doet voor de Joodse inwoners van de gemeente Amsterdam.

Ze werd op het JMW-hoofdkantoor ontvangen door directeur-bestuurder Judith Meijer en voorzitter van de Raad van Toezicht Micha Glaser. Daar spraken ze over het werk van JMW, in het verleden, nu en de plannen voor de toekomst. Vervolgens maakten ze een wandeling naar Lev-JMW.

Burgemeester Halsema ontmoette bij het ouderencentrum Lev-JMW enkele andere deelnemers van de koffieochtend. Ze spraken over de rol van Lev in hun leven, en ook over ontwikkelingen en zaken, waar zij zich zorgen over maken.

Judith Meijer, directeur bestuurder van JMW, zei over het bezoek dat ze erg verheugd was met het bezoek van de burgemeester. De burgemeester gaf blijk van oprechte belangstelling voor wat er leeft binnen de Joodse gemeenschap en voor het werk van JMW.

Onbepaald