Coronavirus maatregelen bij JMW/Freyda

JMW/Freyda maatregelen

14 oktober 2020
Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus neemt JMW de volgende maatregelen, die in lijn met het kabinetsbeleid voorlopig van kracht blijven:
- Lev-JMW, het ontmoetingscentrum voor 60+ in Beth Shalom in Amsterdam-Buitenveldert is de komende 4 weken gesloten.

Bijzondere dienstverlening JMW

  • JMW/Freyda telefonisch spreekuurTelefonisch spreekuur Maakt u zich zorgen, wilt u erover praten? Bel ons! Om u nog meer ruimte te bieden om ons te bereiken hebben we ons telefonisch spreekuur verruimd naar 9:00 - 17:00 uur maandag t/m vrijdag. Onze maatschappelijk werkers zijn te bereiken op 088 - 16 5 22 00. U kunt hen ook mailen via spreekuur@joodswelzijn.nl
  • JMW/Freyda chat via de website freyda.nl - Een maatschappelijk werker zit dagelijks tussen 12.00 - 14.00 uur klaar om uw vraag online te beantwoorden. U ziet het vanzelf als de chatfunctie aanstaat ('Help' button).
  • JMW/Freyda telefoonservice U kunt zich aanmelden om gebeld te worden door een vrijwilliger. Voor gewoon een praatje en een beetje gezelligheid in deze tijden. Voor het aanmelden van deze service belt u met Wilma Driessen via 06 - 12202386.
  • JMW/Freyda praktische hup
    Samen met Maccabi en andere Joodse organisaties werkt JMW/Freyda hard om mensen die hulp nodig hebben te matchen aan een vrijwilliger. Denk hierbij aan boodschappen doen, de hond uitlaten, medicijnen halen, technische hulpvragen etc. De vrijwilligers zijn verspreid over het hele land. Wij doen gezamenlijk ons best om iedereen te matchen aan iemand die bij u in de buurt woont. Heeft u ook behoefte aan een vrijwilliger? Mail info@joodswelzijn.nl of bel 088 - 16 5 22 00. 

JMW/Freyda beoordeelt de situatie op basis van het beleid van het kabinet en de informatie van het RIVM en zal de maatregelen aanpassen wanneer daar aanleiding toe is. Bovenaan staat de gezondheid van onze cliënten en medewerkers. We zoeken naar manieren om onze cliënten zo goed mogelijk te blijven bedienen in deze situatie en houden u op de hoogte.

Voor meer informatie over het coronavirus kunt u terecht op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden