Jong en joods

Freyda is de jongerentak van JMW. Freyda biedt online informatie over alles wat met Joods zijn te maken heeft en organiseert bijeenkomsten door het hele land.

Freyda is er voor jou

Freyda springt in op de behoefte van jongere generaties met alle mogelijke vraagstukken rondom Joods zijn. Het is de plek voor jongeren en jongvolwassenen: van studenten tot nieuwe ouders en diens partners. Iedereen die met vragen zit over Joods zijn, of behoefte heeft aan ontmoeting, is welkom bij Freyda.

Freyda is een platform

Freyda is zowel een online platform voor informatie, als een platform waarbinnen activiteiten worden georganiseerd. Denk hierbij aan een storytelling dinner, een paneldiscussie of een workshop. Freyda heeft geen fysieke ontmoetingsplek, en dus is elke bijeenkomst ergens anders.

Op de Freyda website lees je nieuwe verhalen van onze vaste columnisten. Zij schrijven over de vraag ‘Wat betekent Joods leven voor jou?’ . Thema’s als  ouderschap, religie en cultuur en politiek komen aan bod. Op deze manier geven de columnisten een inkijkje in hun leven.

Freyda heeft ook een subgroep geleid door vrijwilligers: JPride. JPride is een groep van jonge, Joodse LHBTQI+-ers die ongeveer eens in de maand samen komen voor een borrel, picknick of een diner.

Waar kan je Freyda vinden?

Vrijwilliger worden?

Wil jij je inzetten voor Freyda door af en toe zelf een activiteit te organiseren? Neem contact met ons op!

Contact

Volg ons op Instagram voor alle updates over Freyda of houd de website in de gaten. Voor specifieke vragen, mail naar welkom@freyda.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden