Ontmoetingscentrum Lev

Lev is het ontmoetingscentrum van JMW voor 60-plussers met een Joodse achtergrond en/of partner. Verbinding, creativiteit, ontmoeting en versterking van de Joodse identiteit staan bij Lev centraal.

Bijeenkomst rond EO-serie 'De Joodse Raad'

Wat biedt Lev allemaal?

Wij organiseren wekelijks activiteiten en ontmoetingen en 4x per jaar dagtochten door het land, Lev cinema (film met nagesprek), speciale activiteiten rondom de Joodse feestdagen, lezingen en cursussen. De meeste activiteiten worden gerund door professionals en ondersteund door vrijwilligers: onze gastvrouwen en -heren. Opgeven voor een activiteit of heb je een vraag stuur dan een e-mail naar lev@joodswelzijn.nl of bel 088-1652255.

Fotoreportage Amsterdamse ‘After Poeriem’ avond – 27 maart 2024

Fotoreportage High Tea Amstel Hotel – 14 januari 2024

“Lev is voor mij een geluk, een levensvreugde, een invulling van mijn leven.”

Informatie en advies

Bij Lev kun je ook terecht voor vragen over maatschappelijke voorzieningen, informatie en advies. Indien nodig verwijzen wij intern door binnen JMW of elders binnen Joods Nederland.

Ontmoetingscentrum Lev

Met elkaar

Samen naar het theater of naar een museum? Of heb je zelf een idee voor een nieuwe activiteit en vind je het leuk om Lev te ondersteunen met licht horeca werk en mensen te helpen en te ontmoeten? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gastvrouwen en -heren. Laat het ons weten!

Contact

Lev brengt mensen met een Joodse achtergrond met elkaar in contact. Wil je daar graag onderdeel van zijn? Bel of e-mail ons tijdens kantooruren op maandag tot en met donderdag via lev@joodswelzijn.nl of bel 088-1652255. Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Lev? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Of volg ontmoetingscentrum Lev op Facebook.

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden