Vrijwilliger bij JMW

Wil jij je inzetten voor JMW en mensen met elkaar verbinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij brengen mensen met een Joodse achtergrond met elkaar in contact. Bij ons kun je vrijwilligerswerk doen dat past bij jouw wensen en situatie.

Als vrijwilliger van JMW kan je zowel in groepsverband als individueel te werk gaan. Je kan bijvoorbeeld op huisbezoeken gaan en daarmee iemand die wat eenzamer is een gevoel van verbinding geven. Ga je liever in groepsverband te werk? Dan zou je ook bij JMW activiteiten kunnen organiseren of als gastheer- of vrouw kunnen optreden. Dan ben je echt de spin in het web en zorg je ervoor dat men de verbinding vindt met elkaar. Maar er zijn nog genoeg andere manieren om je in te zetten als vrijwilliger van JMW. Geïnteresseerd? Er is altijd wel een vrijwilliger nodig bij jou in de regio!

Wat biedt JMW jou?

Bij JMW weten wij maar al te goed dat wij niet kunnen draaien zonder onze vrijwilligers! En dit laten wij ook zien. Zo krijgt iedere vrijwilliger van ons begeleiding op maat, maar krijg je ook van ons:

  • Trainingen en cursussen
  • Deelname aan de landelijke vrijwilligersdag
  • Elk jaar een Chanoekacadeau
  • Interessante vrijwilligersnieuwsbrieven
  • Onkostenvergoeding
  • W.A.- verzekering en ongevallenverzekering (bij vervoer van personen)

Ja, ik wil vrijwilliger worden

Spreekt jou dit aan en heb je een Joodse achtergrond en/of partner? Bel ons tijdens kantooruren of stuur een e-mail.
088-1652200

Voor meer informatie over wat wij doen met uw persoonsgegevens, klik dan hier!

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden