Samen Joods

Ongedwongen en gezellig

Anderen met een Joodse achtergrond ontmoeten? Het met elkaar beleven van je Joodse identiteit, samen de Joodse feestdagen vieren of simpelweg luisteren naar een muzikaal optreden of een lezing, dát is waar het om gaat. Invulling geven aan jouw Jodendom, in een ongedwongen en gezellige setting. En dat terwijl je ook nog nieuwe mensen ontmoet of zelfs vrienden maakt. Wie wil dat nou niet?


Waar vind je de JMW ontmoetingsgroepen?

Zelf een ontmoetingsgroep starten?

Staat jouw regio of woonplaats er niet tussen? Neem contact op via activiteiten@joodswelzijn.nl om zelf een ontmoetingsgroep te starten. Wij helpen je graag op weg!

Ontmoetingsgroep - Samen Joods

Vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die activiteiten willen organiseren in hun regio. Lijkt jou dat leuk? Neem een kijkje op onze vrijwilligerspagina of nee gelijk contact op via de e-mail.

Activiteiten in je mailbox ontvangen?

JMW verstuurt elke twee weken een nieuwsbrief.
Onze agenda is hierin een vast onderdeel. Actuele informatie in je mailbox ontvangen?

Culturele dagtochten - JMW

Joods nieuws in jouw regio

Via de facebookgroepen van JMW blijf je op de hoogte van nieuws en informatie in jouw regio en informeer je anderen. Weten waar in de buurt van Sneek matses worden verkocht? Samen met anderen een keer sjabbat vieren in de buurt van Almelo? Via Facebook blijf je op de hoogte.

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden