Over Benjamin

De Benjamin is het kwartaalblad van JMW.

Het magazine verschijnt ongeveer twee weken voor de grote feestdagen; Pesach, Chanoeka en Rosj Hasjana, met in de zomer een themanummer. De Benjamin biedt achtergrond en verbinding voor de Joodse gemeenschap en anderen die geïnteresseerd zijn en geeft een overzicht van alle activiteiten die JMW organiseert. Het blad wordt gratis verstuurd aan onze 7500 abonnees en verder verspreid onder enkele honderden anderen via scholen, wooncentra voor ouderen, bibliotheken etc. De totale oplage is rond de 7500 exemplaren en wordt volgens lezersonderzoek gemiddeld door twee mensen per exemplaar gelezen.

Redactie: Karien Anstadt, Marianne Fuchs, Jolan Toff, Jessica Polak, Rico Brentjens, correcties Lea van Coeverden – Hoofdredacteur Ferry Biedermann.

Postadres
Benjamin Magazine
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam

Contact
Verdere informatie en contact: benjamin@joodswelzijn.nl

Meer informatie over: Adverteren.

Meer weten over JMW? Kijk naar deze korte video-introductie, het huis van JMW.

Abonneren op de Benjamin

Laat je inspireren door verhalen over de rijke Joodse cultuur en geschiedenis in Nederland, en soms daarbuiten. Op zoek naar manieren om op je eigen manier je Joods-zijn te beleven, of gewoon geïnteresseerd in deze bevolkingsgroep met een veelbewogen verleden? Lees dan de Benjamin en volg ons online en op Facebook en luister naar de tweewekelijkse podcast. De Benjamin is voor iedereen toegankelijk en biedt herkenning en verbinding plus informatie over de activiteiten van JMW. We komen viermaal per jaar uit; ongeveer twee weken voor Pesach, Rosj Hasjana en Chanoeka en een keer in de zomer. 

Benjamin magazine thuis ontvangen?

Vul het formulier in als je de gratis Benjamin thuis wilt ontvangen. Ook als je in het buitenland woont is de Benjamin tegen een vergoeding thuisbezorgd te krijgen!

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden