Werken bij

JMW biedt jou de unieke kans om te werken met een bijzondere doelgroep in een fijne organisatie. Bij ons kan je jouw talenten ontwikkelen en waardevolle ervaringen opdoen. Neem contact op met ons of stuur een open sollicitatie.

Altijd al willen werken voor een fijne organisatie met een bijzondere doelgroep?

JMW is de landelijke welzijnsorganisatie voor de Joodse gemeenschap in Nederland. De werkzaamheden zijn in twee afdelingen ondergebracht: Hulp- en Dienstverlening en Joods Leven. De organisatie telt ca. 40 medewerkers. Zo’n 150 vrijwilligers zijn bij de werkzaamheden betrokken. JMW biedt psychosociale hulpverlening, sociaal-culturele activiteiten en zorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en enkele regionale bureaus. Klik hieronder voor meer informatie over onze nieuwste vacatures.

Vacature Afdelingssecretaresse Joods Leven (28 uur per week)

Wij nodigen je van harte uit om ook een open sollicitatie te sturen. Je kan een schriftelijke sollicitatie richten aan onze HR-afdeling door jouw CV en motivatiebrief toe te sturen. Voor meer informatie over wat wij doen met je persoonsgegevens, klik dan hier!

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden