Lev dagtocht – Media Museum Beeld en Geluid: Nostalgie tour

Delen:

Op woensdag 6 december organiseert Lev weer een dagtocht. Dit gaan we naar het Media Museum Beeld en Geluid in Hilversum. Herbeleef de hoogtepunten uit de Nederlandse televisiegeschiedenis en maak een reis door de tijd langs al die onvergetelijke programma’s waar iedereen vroeger voor thuisbleef. Van Willem Ruis tot Swiebertje en van ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ tot de caviarace van Fred Oster. Tijdens de Nostalgie tour komen de meest legendarische programma’s en momenten uit ruim 70 jaar televisie voorbij.

We vertrekken vanuit Lev stipt om 13.45 uur. Zorg dat u op tijd bent. De bus kan helaas niet wachten i.v.m. het middagprogramma. Bij aankomst is er eerst tijd voor koffie/thee en gebak. Daarna begint de Nostalgie tour. Deze duurt ongeveer 1,5 uur. Wij verwachten weer bij Lev tegen 17.30 uur aan te komen.

Als er mensen in omgeving van Hilversum en omstreken wonen en mee willen, zonder helemaal naar Amsterdam te komen, kan dat! Er is een mogelijkheid om in Hilversum aan te sluiten. Neem contact op met Lev voor de kosten en details.

Deze dagtocht is geschikt voor personen met een rollator. Kosten zijn 35,- euro p.p. incl. bus, nostalgietour, koffie/thee gebak. Dieet wensen of koosjer? Geen probleem, laat het ons weten en wij zorgen voor de rest.

Af -en aanmelden kan t/m 29 november 2023.

Heeft u vragen? Stuur een mail naar lev@joodswelzijn.nl of bel met Lev secretariaat 088-1652255.

Activiteit informatie

06-12-2023
13:30 - 17:30
€35,- p.p.
Amsterdam
lev@joodswelzijn.nl
088-1652255

Delen

Wil je zelf iets organiseren?

Heb je een leuke activiteit die je wilt organiseren?
088-1652200
Bekijk alle locaties

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden? Wil je ook helpen bij Lev? Bekijk alle informatie over en voor vrijwilligers op onze website!
088-1652255

Anderen bekeken ook

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden