Lezing: Kabbala, wijsheid of bijgeloof?

Delen:

Marcella Levie, die ook een cursus Tai Chi Chih bij Lev geeft neemt ons deze middag mee in de wereld van Kabbala. Kabbala is een verzamelnaam voor een veelvoud aan mystieke stromingen en ideeën, die in verschillende tijden en op verschillende plaatsen zijn ontstaan. Het woord Kabbala roept vaak de wonderlijkste associaties op. Van geheimzinnige rituelen, gegoochel met getallen tot rode draadjes. Het spreekt tot de verbeelding en is tegelijkertijd moeilijk toegankelijk. Nog maar één generatie geleden, werd Kabbala beoefend door een handjevol rabbi’s, terwijl je er nu in elke boekwinkel wel een boek over kunt vinden. Wat is het, dat zoveel mensen aantrekt ? Hoe kunnen wij zelf ons leven verrijken door middel van Kabbala? Wijsheid of bijgeloof? Dat mag je zelf beslissen na deze lezing.

Voorafgaand aan de lezing zal er de mogelijkheid zijn om samen te lunchen van 12.00-13.00 uur. De lezing start om 13.00 uur, na afloop is er nog even tijd voor napraten en koffie/thee. Kosten voor de lunch en lezing zijn 15,00 p.p. Het is ook mogelijk om te komen lunchen en niet naar de lezing te gaan en andersom. Losse lunch en/of lezing zijn 7,50 p.p.

Opgeven kan tot 19 oktober, bij minder dan 10 aanmeldingen gaat deze lezing niet door. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan snel aan!

Activiteit informatie

26-10-2023
12:00 - 15:00
€15,- p.p.
Amsterdam
lev@joodswelzijn.nl
088-1652255

Delen

Vrijwilliger worden?

Wil je ook helpen bij Lev? Bekijk alle informatie over en voor vrijwilligers op onze website!
088-1652255

Anderen bekeken ook

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden