Aanvullende uren bij het huishouden

Meer hulp bij het huishouden nodig dan er gegeven wordt? Bijvoorbeeld voor grotere klussen in huis, zoals stofzuigen, dweilen of het schoonmaken van de badkamer en/of toilet. Of heb je behoefte aan gezelschap, ondersteuning nodig bij praktische zaken (denk hierbij aan boodschappen doen of computer gerelateerde vragen) of zoek je bijvoorbeeld iemand om mee te wandelen?  De Claims Conference (CC) biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende uren hulp bij huishouden en/of persoonlijke ondersteuning.

Wat doet JMW? 

Neem contact met ons op wanneer jij denkt in aanmerking te komen voor de aanvullende uren, of als je dit nader wil onderzoeken. Een casemanager van JMW komt bij jou op huisbezoek om de huidige situatie in kaart te brengen en maakt dan, samen met jou, de aanmelding in orde.
Let op: Deze mogelijkheid geldt landelijk. Helaas zijn er nog enkele gemeentes die hier tot op heden geen gebruik van kunnen maken, hier wordt hard aan gewerkt! Interesse? Informeer bij JMW naar de mogelijkheden binnen jouw gemeente. 

Kom jij in aanmerking?

Lees meer over de voorwaarden en of jij (eventueel) in aanmerking komt op deze pagina.

Contactgegevens

Stuur een e-mail of bel

Sacha Witjas
06 - 53642596
Lianne Scholten
06 - 57372195

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden