Mediation

Mediation is een vorm van conflictoplossing. Het helpt bij alle soorten conflicten. Ga het gesprek aan onder leiding van de ervaren mediators van JMW. Zij helpen jullie om er samen uit te komen.

Laten we praten

Ruzie hoort bij het leven, maar toch vindt niemand het leuk. Soms zeg jij of de ander onredelijke dingen en dan worden jullie alleen maar bozer. Je krijgt dan het gevoel dat de ander je niet meer begrijpt of geen rekening houdt met jou. Misschien krijg je er zelfs slapeloze nachten van of wil de ander helemaal niet meer met jou om de tafel.

Mijn zus en ik hebben binnen de kortste keren bonje met elkaar, wij komen er samen niet meer uit.

Praten is de enige manier om eruit te komen. Lukt het jullie niet meer er samen uit te komen? Neem dan contact op met de mediators van JMW. Zij horen jullie beiden en stellen veiligheid, vertrouwelijkheid en geheimhouding centraal. Vaak lukt het dan om te praten over wat je belangrijk vindt en dat ligt soms dichterbij elkaar dan je in eerst instantie denkt.  

Wacht niet te lang!

Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar één van onze mediators: Marc Grünfeld of Judith de Rond (MfN-register). Zij nemen dan contact met je op. 

Zie onderstaande video waarin Judith en Marc, de mediators van JMW, uitleg geven over mediation bij JMW.

Thuis bij JMW – Mediation

Contactgegevens

Geef je op via een van de twee mediators

Marc Grünfeld
06 1220 11 71
Judith de Rond (MfN-register)
06-1220 20 36

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden