Overal Jezelf Kunnen Zijn

Een serie van zes workshops fysieke en mentale technieken om onveilige situaties te voorkomen, in te schatten, te de-escaleren en eruit te komen. Het resultaat is persoonlijke empowerment en het uitstralen van zelfvertrouwen oftewel ‘jezelf kunnen zijn’ op straat.

‘Overal Jezelf Kunnen Zijn’ heeft als doel het vergroten van sociale veiligheid van minderheden in gemeentes en publieke ruimte.

Dit doen we door in elke Nederlandse provincie individuen, die mentale, fysieke en sociale vaardigheden en strategieën te geven die zij nodig hebben om het gevoel van machteloosheid, die voortvloeit uit het feit dat zij tot een kwetsbare minderheidsgroep horen, te verminderen, controle te houden over hun eigen situatie en hun eigen veiligheid te organiseren.

Dit gebeurt middels een serie workshops waarin Krav Maga, ’s werelds beste zelfverdedigingssysteem, centraal staat. ‘Overal Jezelf Kunnen Zijn’ geeft mensen kennis, bewustwording en technieken om onveilige situaties te voorkomen, in te schatten, te de-escaleren en eruit te komen, met als resultaat empowerment en het uitstralen van zelfvertrouwen oftewel ‘jezelf kunnen zijn’ op straat.

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden