Slachtofferhulp

Mensen hebben slachtofferhulp nodig als ze een vervelende of traumatische ervaring hebben meegemaakt, zoals een misdaad, een ongeval of een incident van discriminatore aard, zoals antisemitisme. Bij het krijgen van slachtofferhulp leert de persoon omgaan met de mentale gevolgen van het incident.

Antisemitisme is een groot probleem in de wereld vandaag de dag en het heeft een verwoestende impact op de levens van veel mensen. Als je in aanraking bent gekomen met antisemtisme, of een antisemitisch incident hebt meegemaakt kan dit tot onder meer leiden tot stress, slapeloosheid of angstaanvallen. Op de website van Slachtofferhulp Nederland kan je tips lezen om om te gaan met deze acute stressklachten.

Hulp vragen

Het is niet altijd makkelijk om te praten over wat je meemaakt, maar het kan wel helpen. Als je je veilig voelt bij iemand, dan is het een goed idee om je verhaal te delen en je gevoelens te uiten. Door over de gebeurtenis te praten zal dit je helpen om je beter te voelen. Als je het prettiger vindt, of ook prettig vindt, om met een professional te praten ben je bij de hulpverleners van JMW aan het juiste adres.

Wat doet JMW?

De hulpverleners van JMW helpt om het potentieel opgelopen trauma te verwerken en te leren hoe je je leven weer op de rit kan krijgen. Je krijgt ondersteuning en begeleiding van de hulpverleners en leert omgaan met de eventuele stressklachten.

Juridische hulp

Bij JMW bieden wij geen juridische hulp, maar kennen wij wel de juiste organisaties die je verder opweg kunnen helpen.

Als jij slachtoffer bent geworden van antisemitisme, aarzelt dan niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen.

Contactgegevens

Stuur een e-mail of bel (elke werkdag van 9:00 - 13:00 uur) naar

088-1652200

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden