Benjamin Service Pakket

Kortingen op pakket van diensten, zorg en gemak

Wilt u geld besparen op diensten, artikelen, zorg en gemak? Wordt dan lid van het Benjamin Service Pakket.
Het Benjamin Service Pakket (BSP) is een uitgebreid pakket van zorg- en gemaksdiensten voor jong en oud. Samenwerkingspartner van JMW is de Amstelring Ledenservice. Deelnemende bedrijven en instellingen worden voortdurend gecheckt op kwaliteit, service en prijsstelling.

Voor slechts €22,-* p.p. per jaar bent u lid.
*vanaf 1 januari 2023 zal dit bedrag verhoogd worden naar €24,- p.p. per jaar.

Voordelen van het Benjamin Service Pakket op een rij

  • Met korting eten bij Beth Shalom (dinsdagmiddag en vrijdagavond)

Praktische informatie 

U krijgt een strippenkaart van Lev, Kastelenstraat 80, 1083 DE Amsterdam.  Voor betaling maaltijden in Beth Shalom levert u de strip in bij de receptie. Bij diners van Lev levert u een strip in bij Lev of receptie Beth Shalom. 

Deelnemend restaurant: JMW a la carte eten bij Cordaan Beth Shalom

Iedere dinsdagmiddag om 12.00 uur wordt er een twee gangen menu gereserveerd bij JMW á la carte in Beth Shalom. Kosten €13,40. U krijgt €2,50 korting.
Iedere vrijdagavond om 17.00 uur wordt er een drie gangen Sjabbat maaltijd gereserveerd bij JMW á la carte in Beth Shalom. Kosten €16,10. U krijgt €2,50 korting. 
U ontvangt alleen de korting van het BSP als u fysiek aan de maaltijden in Beth Shalom in de Bob Goudsmitzaal deelneemt.

Update: Momenteel is deze dienst helaas alleen door bewoners van de aanleuningwoning van Beth Shalom te gebruiken.

Aanmelden voor het Benjamin Service Pakket

U kunt zich aanmelden voor het BSP door gebruik te maken van de antwoordbon in het kwartaalblad de Benjamin of stuur ons een email of bel Roos Bar-Ephraim op 06-12202914. Heeft u diensten aan te bieden in het kader van het  Benjamin Service Pakket, neem dan contact met ons op.