PERSBERICHT nieuwe leden RvT JMW

Geschreven op: 19-06-2023
Delen:

Amsterdam, 19 juni 2023

Weinstein en Roos benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van JMW.

De Raad van Toezicht van Stichting Joods Maatschappelijk Werk (JMW) heeft de heer Chanoch Weinstein en de heer Ilan Roos benoemd tot lid van de Raad van Toezicht (RvT) van JMW. Weinstein neemt de plek in van Edi Cohen die na twee zittingstermijnen afscheid neemt, en Roos van Saskia Polak die vanwege privé omstandigheden eerder terugtreedt.

Chanoch Weinstein is neuroloog en is als hoogleraar verbonden aan en werkzaam bij het Alzheimer-centrum van het Amsterdam UMC. Hij heeft veel bestuurlijke ervaring zowel in de medische wereld als in Joods Nederland. Hij heeft onder meer in de Raad van Toezicht van Beth Shalom gezeten en is bestuurslid bij de Joodse Invalide geweest. Weinstein heeft zitting in de RvT op voordracht van de Cliënten- en Deelnemersraad van JMW.

Ilan Roos is ondernemer en management consultant op het gebied van branding en merkstrategie; hij helpt organisaties bij het versterken van hun positionering en merkbeleid. Roos heeft brede kennis op het gebied van de GGZ en de positionering en strategie daarvan bij aangesloten organisaties. Ook Roos is bestuurlijk actief in Joods Nederland, hij zit in het bestuur van devrijdagavond.com en Nederlandse Vrienden van de Hebreeuwse Universiteit.

Micha Glaser, voorzitter Raad van Toezicht van JMW, zegt verheugd te zijn met de benoemingen van Weinstein en Roos en bedankt Edi Cohen en Saskia Polak voor hun jarenlange inzet: “Beide nieuwe leden brengen belangrijke kennis in op terreinen die voor JMW van belang zijn. Ik kijk uit naar onze toekomstige samenwerking. Ook wil ik namens de RvT Edi bedanken voor de grote bijdrage die zij heeft geleverd aan de professionalisering van de RvT van JMW en Saskia voor haar inbreng op juridisch terrein en haar bijzonder prettige contacten met de ondernemingsraad van JMW.”

Meer over de organisatiestructuur te weten komen?

Een activiteit bijwonen?

Bekijk ons aanbod in het activiteitenoverzicht
088-1652200

Voor meer informatie over wat wij doen met uw persoonsgegevens, klik dan hier!

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden