Samenkomst van steun in Alkmaar

Delen:

Op dinsdag 14 november organiseren wij in Alkmaar van 19:00 tot 21:00 uur een steunbijeenkomst voor elkaar. Deze bijeenkomst zal begeleid worden door een maatschappelijk werker van JMW.

Het is oorlog in Israël. Sinds zaterdagochtend 7 oktober 2023 staat heel Israël, evenals de Joodse gemeenschappen wereldwijd, waaronder die in Nederland, compleet op zijn kop. Voor velen van ons gaat het om meer dan nieuwsberichten: wij hebben familie of vrienden die daar wonen. De vraag of zij veilig zijn, houdt ons voortdurend bezig en ons hart huilt. Tegelijkertijd nemen de zorgen over de veiligheid in Nederland toe en stijgen antisemitische sentimenten in onze samenleving. Wij begrijpen heel goed dat velen van jullie zich hier zorgen over maken.

Daarom willen wij jullie in Alkmaar uitnodigen om samen te komen, niet alleen om onze zorgen te delen, maar ook om elkaar te steunen en een bron van kracht te zijn. Wij begrijpen dat dit een zware tijd is voor velen van jullie, en wij willen een ruimte creëren waarin jij je angsten kunt delen en waar wij samen kunnen zijn.

Locatie en aanmelden
Locatie wordt kenbaar gemaakt na aanmelding.
Je kan je aanmelden bij activiteiten@joodswelzijn.nl.

Activiteit informatie

14-11-2023
19:00 - 21:00
Alkmaar

Delen

Wil je zelf iets organiseren?

Heb je een leuke activiteit die je wilt organiseren?
088-1652200
Bekijk alle locaties

Anderen bekeken ook

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden