Familie & Relaties

Joods familie en relatie problemen - JMW

Familie & Relaties

In je leven ontwikkel je verschillende relaties. Relaties met familie, partners, kinderen, vrienden, collega’s, buren en ga zo maar door. Over het algemeen verlopen deze relaties positief, maar soms brengen ze spanningen met zich mee waar we veel last van kunnen ondervinden.  

Binnen een relatie kunnen de spanningen om allerlei redenen oplopen (verwachtingen lopen uiteen, andere opvoedideeën, problemen worden anders opgelost). Ook grote gebeurtenissen in ons leven, zoals ziekte, werkloosheid, geld zorgen of andere veranderingen kunnen veel spanning veroorzaken waardoor de verhoudingen binnen een relatie onder druk kan komen te staan.

Wanneer ergernissen en frustratie de boventoon gaan voeren en de spanningen oplopen dan is het tijd om te gaan werken aan oplossingen. Neem contact op met JMW en we je helpen bij het vinden van een oplossing die voor iedereen werkt, zodat jullie samen weer door één deur kunnen.

Contact

Heb je vragen voor ons of advies of ondersteuning nodig? Dan helpen wij je graag verder, ook voor een luisterend oor! Mail naar spreekuur@joodswelzijn.nl

Contactgegevens

Met een hulpverlener van JMW in gesprek? Neem contact op met ons!
088-1652200
Bekijk alle locaties

Voor meer informatie over wat wij doen met uw persoonsgegevens, klik dan hier!

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden