In memoriam geliefde JMW-collega Anita Oranje

Geschreven op: 10-06-2024
Delen:

Beste lezers,

Met pijn in mijn hart laat ik u weten dat onze geliefde collega Anita Oranje afgelopen vrijdag op 63-jarige leeftijd is overleden. De afgelopen maanden bleek dat zij ongeneeslijk ziek was. De collega’s van JMW zijn intens verdrietig door haar vroegtijdig overlijden.

In 1979 trad Anita als 18-jarige in dienst bij JMW als aankomend administratief medewerkster. Gedurende negen jaar is ze doorgegroeid in allerlei functies, waarna ze in 1988 besloot om haar vleugels uit te slaan. Ze ging werken bij een uitzendbureau, een omgeving waar ze niet gelukkig was. Na twee jaar keerde ze terug bij JMW. In eerste instantie werkte ze als directiesecretaresse, maar de langste tijd was ze werkzaam bij het team Joods Leven. Daar was ze afdelingssecretaresse en de laatste jaren ook opbouwwerker.

In totaal heeft Anita 43 jaar lang gewerkt voor JMW. Een onvoorstelbaar lange tijd. 43 jaar lang inzet en betrokkenheid. Altijd stipt, soms een beetje strak, ondernemend, hartelijk en super attent. Kundig en creatief. Een bijzonder fijne collega en een mooi mens.

We’ahawta Le’reacha Kamocha betekent ‘houd van de ander als van jezelf’. Collega’s en mensen die Anita goed kennen, zullen haar in deze woorden herkennen. Het omkijken naar de ander en zich medeverantwoordelijk voelen voor het welzijn van de ander, zijn woorden die onze Anita goed beschrijven.

Anita Oranje

Onze gedachten gaan uit naar Michelle, de dochter van Anita, haar parel en haar trots.

In verband met de uitvaart is het bureau van JMW gesloten op vrijdagmiddag 14 juni.

Pas goed op elkaar en blijf gezond.

Hartelijke groet,

Margo Weerts
Directeur-bestuurder

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden