PERSBERICHT Rosaly Krant-Siegel en Dennis Dresden nieuwe leden Raad van Toezicht JMW

Geschreven op: 05-06-2024
Delen:

Amsterdam, 5 juni 2024

Rosaly Krant-Siegel en Dennis Dresden nieuwe leden Raad van Toezicht JMW

De Raad van Toezicht (RvT) van stichting Joods Maatschappelijk Werk (JMW) is verheugd twee nieuwe leden in de RvT welkom te heten: Rosaly Krant-Siegel en Dennis Dresden.

Nadat Simone Kukenheim de voorzitterspositie binnen de RvT had ingenomen, ontstond een vacature voor een lid. Een tweede vacature is ontstaan omdat zittend lid Sharon Kijl heeft besloten in het najaar van 2024 haar toezichtstaak neer te leggen. Besloten is om voor beide posities gelijktijdig te werven.

Rosaly Krant-Siegel start per juni 2024 als lid van de RvT. Zij is opgeleid als fiscaal econoom en heeft ruime ervaring op het terrein van fiscaal-juridische vraagstukken. Op dit moment werkt ze als Senior global mobility advisor bij Booking.com Ze is op meerdere manieren betrokken bij de doelgroepen van JMW en heeft eerder enkele Joodse instellingen van juridisch en financieel advies voorzien.

Dennis Dresden start per november 2024 als toezichthouder bij JMW. Hij is advocaat-belastingkundige en partner bij DFLS Legal & Tax, een advocaten- en belastingadvieskantoor in Amsterdam. Ook Dennis heeft veel bestuurservaring binnen de Joodse gemeenschap, onder meer bij de Joodse Invalide, Israël Actie en de Portugees-Israëlitische Gemeente.

Simone Kukenheim, voorzitter RvT, is blij met de benoeming van de nieuwe RvT-leden: “Met de komst van Rosaly en Dennis heeft JMW een sterk en divers samengestelde RvT. Een stevig team dat zich inzet voor een duurzame toekomst voor JMW en de maatschappelijke opgave waar JMW voor staat. Het is jammer dat Sharon Kijl haar taak in het najaar beëindigt. Wij zijn haar zeer dankbaar voor ruim 6 jaar deskundige inzet en betrokkenheid bij JMW”.

Rosaly Krant-Siegel
Dennis Dresden

Meer over de organisatiestructuur te weten komen?

Een activiteit bijwonen?

Bekijk ons aanbod in het activiteitenoverzicht
088-1652200

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden