Best gelezen 2021: Interview Marcel Levi

Geschreven op: 04-01-2022
Delen:

Het afgelopen jaar stond nog steeds in het teken van corona en wellicht ook daarom is het niet vreemd dat het Benjamin interview uit 2019 met Marcel Levi, arts en toentertijd ziekenhuisdirecteur – nu hoofd van het NWO, het meest gelezen artikel was op de online Benjamin in 2021. Levi stond veel in de belangstelling en kreeg regelmatig media-aandacht waardoor veel mensen weer wat meer over hem wilden weten. Hij verscheen ook in een van de 75 jaar JMW jubileum podcasts.
Verder waren de online Benjamin lezers heel consistent in hun voorkeuren: Het meest gelezen verhaal uit 2020, Koosjere seks en sociale onthouding, werd in 2021 nog steeds het op een na meest gelezen.
Veruit de meeste klikken komen uit Nederland maar het leuke van de online Benjamin is dat er ook behoorlijk wat komen uit België, Israël en de VS. In Vlaanderen en onder de Joods-Nederlandse diaspora is er dus belangstelling voor wat er hier leeft.
Ook in 2022 blijven we verdieping brengen over interessante mensen en onderwerpen – volg ons daarom via Facebook en/of krijg ook onze email-updates als er een nieuw stuk verschijnt.

Benjamin thuis ontvangen?

Schrijf je in als je de gratis Benjamin thuis wilt ontvangen.

Ontvang updates van Benjamin online

Via de email updates over nieuwe artikelen van de Benjamin online ontvangen? Laat je mailadres achter.

Ontvang Benjamin alerts zodra er wat nieuws geplaatst is.

Blijf op de hoogte

Ontvang de JMW nieuwsbrief in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden