Eten! Koosjer, vegetarisch en zomers, met Esther Erwteman van kookstudio Esther’s Cookery in de Amsterdamse Pijp en schrijfster van twee kookboeken, Nosh en Tahin. Esther vertelt over de Joodse keuken (haar keuken, dus) en over hoe gewoon het is om vegetarisch te koken.
De Benjamin heeft een vaste etensrubriek, Eten & Opeten en Esther heeft daar twee keer ingestaan, toen ze Esther’s Cookery begon en toen Nosh verscheen in 2020. Dat laatste stuk is ook ingesproken aan het eind van de podcast, met recept! Met ook nog een stuk uit 2022 over het kookboek van Jonah Freud, Memmisj. Ook met recept! Op de Benjamin website, www.joodswelzijn.nl/benjamin-online, komt binnenkort ook een speciaal zomers recept van Esther Erwteman, dus houd het in de gaten! Lees meer op Benjamin online!
Luister nu op Spotify en andere grote podcast platforms, zoals Apple en Amazon, en volg ons voor meer voorgelezen stukken uit de Benjamin!
Beluister de aflevering
Ontvang jij de gratis Benjamin nog niet? Schrijf je dan gelijk in.
Kijk op www.joodswelzijn.nl/podcast voor eerdere podcasts en ander aanbod van de Benjamin