Hulp aan huis

Hulp aan huis

Als je lichaam niet precies (meer) doet wat je wil, is het fijn om een steuntje in de rug te krijgen. Dit kan bij JMW in de vorm van hulp bij het aanvragen van voorziening in het huis of door mentale steun.  

Aanvragen hulp en voorzieningen thuis 

Je wilt het liefst in je eigen vertrouwde omgeving wonen, maar daarvoor zijn misschien wel wat aanpassingen nodig in of buiten jouw woning. Het kan ook zijn dat met wat extra hulp thuis veel nog mogelijk is. JMW helpt je deze aanpassingen en extra zorg aan te vragen waar mogelijk.  

Mentale steun  

Een aanhoudende lichamelijke klacht of beperking kan zwaar wegen op je gemoedstoestand. De hulpverleners van JMW helpen je op verschillende manieren daar mee om te gaan. Het helpt vaak al om met iemand te praten.

Vrijwilligers 

Er zijn veel mensen die graag helpen, of het nu gaat om boodschappen doen, uitleggen hoe een computer werkt of samen een potje schaken. Alles wat niet onder zorg valt. Vraag JMW om je te koppelen met een vrijwilliger. 

Joodse zorg  

JMW biedt zelf geen zorg, maar kan wel de juiste contacten leggen om vertrouwde en begripvolle ondersteuning te krijgen. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en houden daarna ook contact. We kijken ook naar onderwerpen als welzijn en sociaal leven. 

Bekijk onze diensten

Contactgegevens

Met een hulpverlener van JMW in gesprek? Neem contact op met ons!
088-1652200
Bekijk alle locaties

Blijf op de hoogte

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van JMW in je mailbox
Ja, ik wil mij aanmelden